TrainforumInloggen

The Trainsofuum of the Netherlands!


Deel

descriptionDefaultGoedkope treinkaartjes mei 2017

more_horiz
Ook deze maand zijn er weer allerlei goedkope treinkaartjes. Zo is er tot 7 mei nog een treinkaartjes actie bij Blokker. Daarnaast heeft NS deze maand voor het laatst het Seizoensretour in de aanbieding. Nieuw zijn verder de Treinpakkers met een Superdalticket. Wil je weten welk voordelig treinkaartje voor jou het beste is? Check dan onze prijsvergelijker.
Seizoensretour: € 11 per kaartje
Drie treinkaartjes voor in het weekend voor € 33. Voor elk seizoen één treinkaartje. Dat is het seizoensretour. Omgerekend komt dat dus neer op € 11 per kaartje. Nu exclusief te koop op . Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je € 43, omgerekend dus € 14,33 per 1e klas dagretour. Dat zijn pas echt goedkope treinkaartjes!.


Een enkeltje voor € 10,25
Je kunt nog steeds voordelig twee enkele reizen kopen voor 20,50 euro. Omgerekend dus 10,25 euro per kaartje. Handig als je niet op dezelfde dag heen en terug reist. De treinkaartjes kun je gebruiken t/m 31 juli. Info & Bestel .

Treinpakker: Superdalticket: € 9,95 per kaartje
De NS heeft zelf ook goedkope treinkaartjes: twee Superdal tickets  voor na 11:00 uur (ook in het weekend) voor 19,90 euro. Omgerekend dus 9,95 euro per kaartje. Bij het ETOS treinkaartje gold: samen reizen verplicht, maar nu is dat niet zo. Je kan zelf dus op twee verschillende dagen op pad. Of je kan samen met een vriend op pad. De reis- en verkoopperiode is alleen vrij kort, alleen deze maand.


NS Dagkaart
Wil je doordeweeks gewoon na 9:00 uur kunnen reizen, zonder avondspits beperking? Ook dan is er een interessante treinactie voor je. Voor 20,50 euro koop je namelijk  een NS Dagkaart . Dit treinkaartje is duurder dan het Blokker treinkaartje of het Superdalticket, maar het biedt je ook meer flexibiliteit. Bovendien is de verzilveringsperiode ruim: t/m 31 juli 2017.

Jumbo treinkaartje
Heb je bij Jumbo gespaard voor een dagje weg? Dan kun je die muntjes ook inzetten voor een voordelig treinkaartje. Een dagretour met La Place  lunch kun je via Jumbo normaal online kopen voor 25 euro, maar met drie kortingsmuntjes betaal je slechts 17,50 euro. Zie de pagina Jumbo Treinkaartjes .


Meereiskaartje
Reis je samen met iemand anders? Dan kun je een meereiskaartje kopen voor 2,50 euro. Dit ticket is niet te combineren met actiekaartjes. Dus alleen met iemand die vol tarief reist of met een NS abonnement reist. Controleer via de Prijsvergelijker  of deze actie voor jou aantrekkelijk is. (Als je reist met een NS Kortingskaart wordt nog niet de juiste prijs getoond. Het meereiskaartje wordt alleen getoond indien je aangeeft met 2 personen te reizen.)

Dagje uit met de trein
Normaal besteden we altijd aandacht aan actie treinkaartjes waarbij ook de toegang van een attractie is inbegrepen. Maar het kan nog voordeliger zijn om de bovengenoemde treinkaartjes te combineren met andere treinkaartjes voor een dagje weg. Bij ActievandeDag.nlDagtickets.nl  en UitjeKrant.nl  heb je allemaal leuke aanbiedingen. Je kan natuurlijk ook bieden op uitjes bij VakantieVeilingen , maar dan staat niet vooraf vast wat de prijs wordt. De transfer van het station naar het uitje komt er natuurlijk nog wel bij. We zetten graag een aantal aanbiedingen in de schijnwerpers:

Amsterdam Museum
Tickets 12,50 »

Schiphol behind the scenes
Nu 8,50  »

Miniworld Rotterdam
Nu 9,20  »

Spoorwegmuseum
Met de trein goedkoop naar het Spoorwegmuseum? Koop nu je ticket voor 10 euro  (ipv 16 euro). Als je dat combineert met het Superdalticket, kun je dus al voor 19,95 euro naar het Spoorwegmuseum! Maar je kan natuurlijk ook een ander goedkoop treinkaartje gebruiken. Helemaal leuk met kinderen, vooral omdat 25 t/m 28 mei het Thomas de Trein weekend wordt georganiseerd. Lees hier alles over het Thomas de Trein Weekend met korting .

Dierentuin acties
Een bezoek aan de dierentuin duurt gemiddeld drie uur. Daardoor uitermate geschikt om te combineren met een goedkoop treinkaartje. Bijvoorbeeld het Superdalticket.


Trein + Pretpark acties
Je kunt natuurlijk ook de goedkope treinkaartjes gebruiken om naar een pretpark te gaan.  Bij alle attracties heb je minimaal deze en volgende maand de tijd, soms nog langer. De korting is gebaseerd op de toegangsprijs aan de poort.


 
Walibi
Nu 26,00  »

Toverland
Nu 22,40  »

Duinrell
Nu 19,00  »

Altijd goedkope treinkaartjes?

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum