TrainforumInloggen

The Trainsofuum of the Netherlands!


Deel

descriptionDefaultGoedkope treinkaartjes via Telegraaf: € 18

more_horiz
Wil je voordelig op pad met de trein? Dan heeft de Telegraaf een mooie aanbieding: een 2e klas treinkaartje voor 18 euro, of een 1e klas treinkaartje voor 25 euro. Ook een warme drank en een broodje bij de Kiosk zijn inbegrepen.

Het Telegraaf-treinkaartje betreft een dagretour en is doordeweeks geldig na 9:00 uur. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je dus zo vroeg als je wil instappen. Dit treinkaartje is te koop t/m 21 mei en reizen kan tot uiterlijk 16 juli 2017. Bij aankoop hoef je nog niet te bepalen op welk traject je gaat reizen. Na aankoop krijg je namelijk een vouchercode. Pas als je die gaat verzilveren hoef je de reisgegevens in te vullen. Dit treinkaartje wordt geleverd als e-ticket en is alleen online te koop via deze pagina.
Je kunt het Telegraaf-treinkaartje gebruiken om op één dag tussen twee stations naar keuze te reizen. Tussen de gekozen stations mag je van vrijwel iedere trein gebruik maken, ook van de treinen van Syntus, Connexxion, Breng en Arriva. Alleen Thalys is uitgesloten en bij ICE en Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam v.v. komt er nog een toeslag bij. Maar je kunt natuurlijk ook altijd voor de reguliere intercity’s of Sprinters kiezen, daarvoor hoef je nooit extra te betalen.
Behalve een couponcode voor een dagretour krijg je ook een voucher voor een warme drank en een broodje, in te wisselen bij de Kiosk op 80 stations. Je kunt kiezen uit koffie, thee, cappuccino, koffie verkeerd of warme chocolademelk. Wat betreft de broodjes heb je keuze uit een saucijzenbroodje, kaasbroodje of frikandelbroodje.

Het Telegraaf-treinkaartje is op dit moment de goedkoopste treinactie als je ook voor 11:00 uur wilt kunnen reizen. Op deze pagina  van de Telegraaf vind je de info. De aankoop gaat vervolgens via de site van de Spoordeelwinkel.

Samenvatting Telegraaf-treinkaartje:

Betreft: Dagretour (tussen twee stations naar keuze)
Verkoopperiode: t/m 21 mei 2017
Reisperiode: t/m 16 juli 2017
Beperkingen: Doordeweeks alleen geldig na 9:00 uur. In het weekend geen beperkingen.
Inbegrepen: Warme drank + broodje bij de Kiosk
Prijs: 18 euro
Leveringswijze: e-ticket

©Treinreizger.nl
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum